Τεχνική υποστήριξη

 • Η εταιρεία μας διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο τμήμα service, με άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους τεχνικούς ιατρικών μηχανημάτων, ώστε να ελέγχουν και να συντηρούν όλα τα προϊόντα που διανέμουμε. Στοχεύοντας στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και έχοντας ως αδιαπραγμάτευτη αρχή την ασφάλεια και την μέγιστη ποιότητα των υπηρεσιών μας η εταιρεία μας φροντίζει με ειδικευμένους τεχνικούς ιατρικών μηχανημάτων να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της καθώς και νοσοκομείων με after sale υποστήριξη διεθνών προδιαγραφών. Αποδεικνύουμε καθημερινά την επιμονή στις βασικές μας αξίες για τεχνολογική καινοτομία, ποιότητα, συνέπεια, αξιοπιστία και αμεσότητα. Αναλαμβάνουμε επισκευή, συντήρηση και έλεγχο των αναπνευστικών συσκευών με ιδιαίτερη εξειδίκευση στον κλάδο του αναπνευστικού εξοπλισμού, όπως συμπυκνωτές μηχανήματα άπνοιας (cpap/bipap), νεφελοποιητές και αναπνευστήρες.

  Στοιχεία Επικοινωνίας

  Υπεύθυνη Εταιρίας:Αναστασιάδου Σεβαστή

  Γ.Παπανδρεου 94,TK 54655, Θεσσαλονίκη
  Τηλέφωνο +30 2310.417.901
  +30 2310.426.698
  Φαξ +30 2310.417.941
  info@alfamedicalcare.gr

  Φόρμα για τεχνική υποστήριξη

  Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Όνομα(*)
  Υποχρεωτικό πεδίο!

  Επώνυμο(*)
  Υποχρεωτικό πεδίο!

  Τηλέφωνο(*)
  Υποχρεωτικό πεδίο!

  Email(*)
  Υποχρεωτικό πεδίο!

  Επιλογή συσκευής(*)
  Υποχρεωτικό πεδίο!

  Ώρα παραλαβής(*)

  Παραλαβή την ίδια μέρα! Σε περίπτωση που μας παραδώσετε τον εξοπλισμό σας από τις 09:00 μέχρι τις 11:00 μπορείτε να τον παραλάβετε την ίδια μέρα.

  Παραλαβή την επόμενη μέρα! Σε περίπτωση που μας παραδώσετε τον εξοπλισμό σας μετά τις 11:00 μπορείτε να τον παραλάβετε την επόμενη μέρα.

  Παραλαβή σε δύο (2) μέρα! Σε περίπτωση που ο εξοπλισμός σας είναι Αναπνευστήρας μπορείτε να τον παραλάβετε σε δύο (2) εργάσιμες μέρα.

  Ημερομηνία(*)

  Υποχρεωτικό πεδίο!

  Invalid Input